a. Nick na discordzie:
- Veadil
b. Wiek:
- 30
c. Krótki opis własnej osoby: [Hobby, zainteresowania, krótko się przedstawić]
Od urodzenia Aleksander. Technik informatyk, interesuję się szeroko pojętą informatyką, w wolnym czasie gry, muzyka i pilnowanie dwóch kotów żeby nie zdemolowały mi kawalerki. Jestem raczej wygadany, ale na początku wstydliwy.
d. Doświadczenie z RP: [Przykład: Jestem fanem gier papierowych RPGów, uczestniczyłem w RP o tematyce Gwiezdnych Wojen prowadzonych za pośrednictwem Discorda.]
-Nigdy nie miałem do czynienia z RP, jednakże chętnie spróbuję i dowiem się "czym to się je". Grałem z dziesięć lat temu w Jedi Academy, za czasów klanów takich jak MoTL, SEoJ, GOW i tak dalej.
- Karta postaci
a. Imię:
- Veadil Seeker
b. Wiek:
- 29
c. Pochodzenie:
- Eshan
d. Rasa:
- Echani
e. Opis wyglądu:
- Blada cera, wzrost około 180 centymetrów, szczupłej postury, jasno-niebieskie oczy, krótkie ciemne włosy w wyniku mutacji genów. Na co dzień chodzę w ciemnych kolorach.
f. Przeszłość postaci:
- Tak naprawdę moje dzieciństwo nie było zbyt łatwe. Urodziłem się w bardzo biednej rodzinie, rodzice zajmowali się przede wszystkim handlem. Starali się jednak zapewnić mi spokój i bezpieczeństwo jak tylko mogli.
Odkąd pamiętam czułem się inny od całej reszty, słyszałem nieraz, że jestem zbyt porywczy, impulsywny i nie potrafię nad sobą zapanować. Prześladowało mnie uczucie, którego nie potrafiłem nikomu opisać, czułem, że coś we mnie jest wyjątkowego, coś co sprawiało, że potrafiłem widzieć i słyszeć więcej niż moi rówieśnicy.
Krótko po moich siedemnastych urodzinach zaatakowano nasz dom, nie pamiętam co się dokładnie wtedy wydarzyło, jednakże moi rodzice zginęli a ja zostałem sam. Tułałem się z miejsca do miejsca, pomagając napotkanym ludziom w zamian za jedzenie czy schron. Pewnego dnia na mojej drodze spotkałem mężczyznę, przy pierwszym spotkaniu od razu poczułem, że jest inny, tak samo jak ja. Widziałem w nim więcej, niż w każdej innej napotkanej istocie. Niedługo później opowiedział mi swoją historię,
okazało się, że jest czuły na moc, pokazał mi co potrafi a ja wiedziałem, że to jest właśnie to, co czułem od zawsze.
Zaczął mnie trenować, uczyć podstaw i tego jak z mocy korzystać przede wszystkim, uważam, że spotkanie go na swojej drodze nie było przypadkowe!
Niestety, nie trwało to zbyt długo, ponieważ pewnego poranka po prostu zniknął, do dzisiaj nie wiem, co się z nim stało, chociaż czasem czuję jego obecność.
Jestem uczynny, pomocny. Staram się zawsze wyjść z trudnej sytuacji. Określam siebie jako ambitny a jednocześnie leniwy, z czym staram się walczyć.
Moją gorszą stroną na pewno jest to, że jestem porywczy i impulsywny, staram się nad tym panować, jednak nie zawsze mi to wychodzi.
Podstawy już znam, dlatego teraz poszukuję miejsca, w którym będę mógł dokończyć swój trening, poznać "swoich", odkryć prawdziwą przyczynę zniknięcia Daaro Sanna i zacząć swoje nowe życie.
- Informacje dodatkowe
a. Skąd dowiedziałeś się o Akademii?
Właściwie to z Google, po prostu wpisałem Jedi Academy polska.